
Суп із баранини з горохом, фрикадельками і томатом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Rib
600 г.
Steamed Rice
100 г.
Split Peas
100 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Pink Tomato in Packing
300 г.
Carrots
1 шт.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
1 пучок
Preparation steps
01
Горох замочити у воді на ніч. М'ясо відділити від кісток. Зварити бульйон з кісток.
02
Процідити бульйон. Довести до кипіння, всипати горох, варити до готовності гороху, додати за смаком сіль.
03
Відварити рис до напівготовності.
04
М'ясо пропустити через м'ясорубку. Додати до м'яса рис, сіль і перець, яйце, перемішати всі інгредієнти, зробити фрикадельки. Додати до супу.
05
Цибулю нашаткувати, обсмажити на розігрітій сковороді з додаванням бульйону. Додати цибулю в суп. Варити 3 хвилини.
06
Моркву натерти на тертці, додати в суп, варити протягом 5 хвилин.
07
З помідорів зняти шкірку, додати в суп, варити 10 хвилин. Готовий суп при подачі прикрасити подрібненою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)