
Чилі кон карне з какао
Мексиканська пристрасть і техаський темперамент в одній страві. Ви вже заінтриговані? Представляємо Вашій увазі чилі кон карне або просто чилі – пекуча, пряна страва з подрібненого м'яса (традиційно використовують яловичину) і гострого перцю чилі. Ситно, насичено, ароматно. Ступінь пекучості та гостроти смаку можна регулювати кількістю і сортом перцю. Кулінарні традиції регіонів та особисті смакові переваги передбачають використання й інших компонентів. Існує і вегетаріанський варіант страви. У цьому випадку яловичину замінюють овочами і бобовими. «Секретними» інгредієнтами виступають мед, кориця, какао і шоколад. Саме вони роблять страву пікантною і неймовірно смачною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
750 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
3 шт.
Red Chili Pepper
1 шт.
Pripravka ground red pepper 20g
2 ч. л.
Top Grade Wheat Flour
1 ст. л.
Meat broth Big spoon 10g
300 мл.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
800 мл.
Mutti Tomato Puree 500g
3 ст. л.
Aro Canned Beans in Brine 400g
400 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
1 ст. л.
Lime
1 шт.
Preparation steps
01
За допомогою комбайна м'ясо подрібнити у фарш. Поставити сковороду на вогонь, влити олію, розігріти, додати фарш, обсмажити, після - перекласти в каструлю.
02
Подрібнити цибулю, висипати його в сковороду, де було м'ясо, обсмажити в цїй же олії до м'якості, після - додати подрібнений часник і перець чилі. Повернути на сковороду м'ясо, обсмажити на середньому вогні.
03
Додати в сковороду борошно, потім влити бульйон, нарізані помідори і томатне пюре. Приправити, довести до кипіння, накрити зверху кришкою, тушкувати протягом 1 години, помішуючи кожні 10 хвилин.
04
Додати в сковороду нарізані перці і какао. Тушкувати ще 30 хвилин. За 15 хвилин до кінця приготування додати сік лайма і висипати квасолю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores