
Гассель - шведська картопля
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
10 шт.
Homemade Butter
50 г.
Gouda Cheese 48%
100 г.
Garlic
5 зубчиків
Rosemary
2 гілочки
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
2 ст. л.
Preparation steps
01
Картоплю, часник вимити і очистити. З картоплі зрізати невеликий шматочок з одного краю, так, щоб картоплю можна було поставити горизонтально.
02
По всій довжині картоплі ножем зробити надрізи, не дорізаючи до краю 2 см.
03
Часник розрізати на чотири половинки, вставити між розрізаними частинами картоплі.
04
Посипати зверху розмарином і помістити його між часточками картоплі. Посолити, поперчити.
05
Масло нарізати частинами, розмістити між часточками картоплі.
06
Поставити картоплю у форму для запікання, змащену олією. Зверху на кожну картоплину покласти по скибочці сиру.
07
Запікати в попередньо розігрітій до 200°C духовці 40 хвилин. Посипати петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)