Австрійські булочки з начинкою - Image

Австрійські булочки з начинкою

Number of servings: 4Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Для тих, хто хоче відчути всю принадність австрійського чаювання пропонуємо рецепт приготування австрійських булочок. Всесвітньо відомі австрійські булочки можна приготувати в домашній обстановці. Трошки вашого терпіння і вмілості рук - і ви зможете увечері побалувати себе чаєм з австрійськими булочками. Ці неймовірно м'які булочки з начинкою, що тануть у роті можуть відволікти вас від денних турбот, проблем, стресів за вечірнім чаєм. Вони перенесуть вас в атмосферу австрійської кав'ярні і в царство кращих чайних традицій Європи. Смакуючи булочки, вам неодмінно захочеться заглянути в історію середньовічної Австро-Угорської імперії, звідки, власне, і зародилися австрійські традиції...

Ingredients

Пшеничне борошно

400 г

Сухі дріжджі

1,5 ч.л.

Вершкове масло

140 г (+ ще трохи для змащення противня)

Молоко

150 мл

Яйця

1 шт.

Цукор

175 г

Аніс

0,5 ч.л.

Мелена кориця

1 ч.л.

Мигдаль

50 г

Фініки

50 г

Родзинки

50 г

Коньяк

2 ст.л.

Сіль

дрібка

Preparation steps

01

Фініки подрібніть (кісточки видаліть). З'єднайте родзинки і фініки, залийте окропом і залиште на 1 годину.

02

Молоко злегка підігрійте і розчиніть у ньому дріжджі і 3 ст.л. цукру.

03

Зерна анісу, якщо вони цільні, подрібніть в кавомолці і також додайте в тісто.

04

Вершкове масло (90 г) залиште при кімнатній температурі до розм'якшення. Борошно просійте.

05

З'єднайте борошно з вершковим маслом і розведеними дріжджами. Додайте яйце, дрібку солі і аніс. Замісити тісто. Залиште його в теплому місці для підйому на 1 годину.

06

Потім осадіть тісто, знову вимісіть і залишіть у теплому місці ще на 20 хвилин.

07

Мигдаль подрібніть.

08

Решту вершкового масла розтопіть.

09

Духовку нагрійте до 180°C.

10

Тісто розкачайте в тонкий пласт.

11

Змастіть його розтопленим вершковим маслом (трохи масла залиште), посипте рештою цукру, корицею, горіхами, викладіть на пласт замочені в коньяку родзинки і фініки. Потім поверніть пласт в рулет і наріжте на шматочки.

12

Противень змастіть вершковим маслом. Викладіть булочки швом вниз, змастіть їх рештою масла. Випікайте булочки в розігрітій духовці близько 30 хвилин до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Омлет по-віденськи

Омлет по-віденськи

3

20 min

Австрійські булочки з начинкою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua