
Швидкий гарбузовий пиріг з корицею
Швидкий гарбузовий пиріг з корицею не тільки принесе вам насолоду завдяки своєму смаку, але і подарує порцію вітамінів, яких так потребує організм в холодну пору. Якщо перераховувати, скільки корисних елементів є в гарбузі - і дня не вистачить. Тому нагадаємо про найголовніші. Страви з гарбуза корисні при захворюваннях серцево-судинної системи, холециститі, при проблемах з жовчю, при порушеннях обміну речовин. Гарбуз навіть врятує вас від нервових розладів та безсоння. Цей пиріг - доказ того, що корисна страва може бути і надзвичайно корисною. Спробуйте таку страву і вона неодмінно сподобається вам і вашим близьким!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
800 г
Spice Cinnamon Ground
10 г
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
10 г
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Top Grade Wheat Flour
400 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
180 мл
Baking Soda 500g
5 г
Dobryk Baking Powder
10 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
280 г
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 180 градусів. Гарбуз очистити від шкіри і насіння. Нарізати на скибочки і укласти у форму. Поставити в духовку на 15-20 хвилин до м'якості.
02
Гарбуз дістати, подрібнити блендером до стану пюре. Змастити маслом форму для пирога. Яйця збити міксером. У мисці змішати збиті яйця і гарбузове пюре, додати корицю, ваніль і рослинну олію. Перемішати до однорідної консистенції.
03
В іншій мисці змішати борошно, соду, розпушувач і цукор. Додати сухі інгредієнти в гарбузово-яєчну масу і добре перемішати. Перелити тісто в підготовлену форму і випікати 40-50 хвилин, перевіряючи готовність зубочисткою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores