Картопля, фарширована печінкою - Image

Картопля, фарширована печінкою

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

З картоплі, як втім і з печінки, готують дуже багато різних страв. Адже, яловича печінка - це просто криниця вітамінів і мікроелементів. Особливо багато в ній міститься вітамінів груп А, В, С, D, Е, К. Печінка багата такими мікроелементами, як мідь, натрій, селен, фосфор, цинк, калій, кальцій, магній. Окремо слід сказати про значення заліза в печінці. Через вміст у ній такої великої кількості заліза, печінку лікарі прописують хворим на анемію. А дієтологи всього світу включають її в меню, завдяки вмісту в ній необхідного набору амінокислот. Сьогодні ми пропонуємо вам з'єднати картоплю і печінку, приготувавши таку чудову, прекрасну, ароматну і корисну страву, як картопля, фарширована печінкою.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

12 шт.

Pork Liver

300 г.

Young Onions

2 шт.

Salad Sunflower Oil 500ml

3 ст. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Eko Mushroom Soup

300 мл.

Grana Padano 32% cheese

50 г.

KhMZ Sour Cream 20%

200 г.

7 Flour 1kg

1 ст. л.

Homemade Butter

20 г.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

200 г.

Preparation steps

01

Печінку очистити від плівок і проток, нарізати шматочками і залити молоком на 2 години. Картоплю очистити, зрізати дно для стійкості і верхівку. Відварити картоплю до напівготовності в підсоленій воді 10 хвилин. Вийняти з картоплі серединку.

02

Обсмажити печінку на олії. Додати дрібно порізану 1 цибулину і смажити разом з печінкою.

03

Пропустити печінку з цибулею двічі через м'ясорубку. Посолити і поперчити за смаком. Нафарширувати картоплю печінкою.

04

Поставити фаршировану картоплю на деко і залити бульйоном. Запікати 25 хвилин в заздалегідь розігрітій до 180°C духовці. Потім посипати фаршировану картоплю натертим на дрібній терці сиром і запікати ще протягом 10-15 хвилин.

05

Для приготування соусу порізати пластинками печериці і дрібними кубиками цибулю, яка залишилася. Обсмажити разом на вершковому маслі. Додати борошно, сіль, перець. Залити сметаною і тушкувати протягом 10 хвилин. Наприкінці посипати зеленню.

06

Подавати фаршировану картоплю разом з соусом із печериць.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min