
Огірковий мохіто
Коктейль Мохіто вперше почали робили на Кубі в середині минулого століття. Пізніше він став популярний в США, а далі - в інших країнах. Історія свідчить, що назва коктейлю походить від зміненого мохадіто, що в перекладі з іспанської означає "злегка вологий" . Донині в Гавані є кафе, в якому вперше приготували цей напій. Зараз існує дуже багато різних рецептів коктейлю, багато з них і безалкогольні. Що стосується нашого рецепта, то він досить незвичайний. Адже тут головним інгредієнтом вважається огірок. А в класичному варіанті його немає. Якщо ви і ваші близькі любите експерименти, тоді цей напій для вас.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cuerpo White Rum 37.5% 0.7l
30 мл.
Woodwick Mint Leaves and Oak Candle 453g
5 шт.
Lime
4 шмат.
Pickled Cucumbers
0,5 шт.
JohnTop Lime Juice 230ml
2 ст. л.
Ice Cubes 18pcs
за смаком
Preparation steps
01
У високому бокалі товкачем розчавити шматочки огірка, лайма і м'яту до появи соку. Перекласти в шейкер.
02
Додати інгрідієнти, що залишилися, і добре струснути.
03
Процідити в коктейльний келих і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)