
Легка печеня з грибами
Печеня - це звична страва російської кухні. Сам процес готування страви нескладний, тому зробити його може навіть початківець-кулінар. Ця страва відмінно підійде для домашнього обіду і вечері. Воно виходить досить поживною і повноцінною стравою, яка точно не залишить голодними вас і ваших рідних. Картопля з грибами - це завжди смачне поєднання, яке подобається багатьом. Аромат часнику полонить кожного, хто тільки присяде за стіл, а смак страви закохає в печеню всіх, хто спробує творіння господині. Після такого обіду ви будете відчувати ситість і задоволення, пообідавши такою чудовою стравою.
Ingredients
Печериці
400 г.
Картопля
550 г.
Морква
80 г.
Часник
4 зуб.
Сметана
60 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Гриби помити, розрізати на 4-8 частин. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками. Моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці або нарізати скибочками. Духовку розігріти до 180°C градусів.
02
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. У форму для запікання викласти всі інгредієнти, додати сіль, перець, за бажанням трохи рослинної олії. Поставити форму в духовку і запікати близько 40-50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores