Багатошаровий салат з грибами, картоплею і шинкою - Image

Багатошаровий салат з грибами, картоплею і шинкою

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У багатошарових салатах є своя особливість: коли його їси, можна відчути кожен шар, як вони об'єднуються між собою, як кожен шар доповнює інший. У нашому салаті багато різних інгредієнтів, які разом створюють відмінний мікс. Ви з радістю будете насолоджуватися смаком цього салату. До того ж він ще й досить ситний. Чого тільки варті картопля, шинка і гриби? Ситно, але до чого ж смачно і апетитно! Просто пальчики оближеш. Такий салат можна подавати і на святковий стіл, радуючи новими кулінарними шедеврами своїх гостей, дивуючи їх незвичайним смаком. Ми впевнені, всі, хто його спробує, будуть приємно здивовані новими смаками.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
34.60 - 55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

220 г.

Auchan Green Onions Bundle 75g

20 г.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Argal York Sandwich Ham

100 г.

President Druzhba Processed Cheese 38% 70g

40 г.

Carrots

2 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, відварити в підсоленій воді. Злити картоплю, трохи охолодити, очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Гриби нарізати кубиками.

02

Яйця відварити в підсоленій воді. Потім охолодити, очистити і натерти на крупній тертці. Шинку нарізати кубиками. Моркву помити, відварити до готовності, охолодити, очистити і натерти на тертці. Сир також натерти на крупній тертці.

03

Зелену цибулю помити, просушити і подрібнити. Салат викладати шарами в такій послідовності (кожен шар змащувати майонезом): картопля, зелена цибуля, яйця, мариновані печериці, шинка, морква, плавлений сир. Поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин, а потім подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Airy charlotte

Airy charlotte

8

1 h