
Італійський салат з запеченим гарбузом
Якщо ви любитель ексклюзивних і нових незвичайних страв, то ми вам настійно рекомендуємо приготувати італійський салат із запеченим гарбузом. Незвичайне поєднання продуктів салату роблять його неповторний ні з чим смак незабутнім. Вміле поєднання продуктів дає чудовий результат, який порадує всіх, хто скуштує цей салат. Причому він досить поживний, але не завдяки вуглеводам, зайва кількість яких може відкладатися у вигляді жиру на самих видимих місцях тіла, а поживний завдяки тим корисним речовинам, які містяться в гарбузі, меді і насінні. Тому дана страва якнайкраще впишеться в меню вашої вечері. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
1 кг
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл
Salt Egypt
5 г
Greek Salad
100 г
Peeled Pumpkin Seeds
40 г
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
30 мл
Litniy Med Honey 750g
10 г
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
10 г
Syrorob Feta Cheese 55%
40 г
Preparation steps
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. М'якоть гарбуза нарізати кубиками. Духовку розігріти до 220 градусів.
02
Форму застелити фольгою, сформувати у фольги краЇ. Покласти у форму гарбуз і перемішати шматочки гарбуза разом зі столовою ложкою оливкової олії, додати сіль і перець. Запікати приблизно 35 хвилин.
03
Приготувати заправку. Для цього змішати оцет, мед, оливкову олію, сіль і перець. Фету розкришити руками. У мисці змішати салат, фету і насіння, збризнути заправкою. Потім додати гарбуз, обережно перемішати і подавати. За бажанням прикрасити кільцями цибулі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores