
Варена картопля під сирно-томатним соусом
Варена картопля під сирно-томатним соусом нагадає вам про Італію - красиву, романтичну, теплу, морську і пристрасну. Такі відчуття дарують соковиті і солодкі томати та сир моцарелла, який родом з цієї країни. Ці два інгредієнти роблять незвичайною таку звичну для нас картоплю. Готувати це смачне блюдо дуже швидко і просто. Картопля стане ніжною, немов тільки що збиті вершки, завдяки соусу. Пікантності страві додасть кмин. Ця східна пряність має незвичайний смак і горіховий аромат. Влаштуйте собі свято посеред тижня, зробіть з простої страви неповторну!
Ingredients
Картопля
1,2 кг.
Масло вершкове
20 г.
Цибуля
80 г.
Цибуля зелена
40 г.
Помідори
220 г.
Вершки 33-35%
100 мл.
Орегано
5 г.
Кмин
5 г.
Сир моцарела
150 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити , очистити , нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити з картоплі пюре. Помідори помити , опустити в киплячу воду на 10 секунд , потім у холодну воду. Зняти шкірку з помідорів і дрібно нарізати.
02
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Зелену цибулю помити і подрібнити. Розігріти вершкове масло на сковороді і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати зелену цибулю, помідори і тушкувати близько 5 хвилин.
03
Сир нарізати невеликими кубиками. Додати в сковороду з овочами сир і готувати, поки він не розплавиться. Потім додати вершки і спеції. Перемішати все до однорідної консистенції. Полити картоплю гарячим соусом і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores