
Польський суп
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
250 г.
Smoked Chicken Sausage
300 г.
Beans
300 г.
Celery Stalk
1 шт.
Carrots
1 шт.
White Cabbage
1/4 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
3 зубчики
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Sliced Red Paprika
за смаком
Dill 70g
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Preparation steps
01
Квасолю замочити на 1 годину в холодній воді, курку поставити варитися в 3-х літрах води.
02
Ковбасу нарізати брусками. З бульйону витягнути курку, додати квасолю і варити 40 хвилин.
03
Цибулю обсмажити з ковбасою і додати в каструлю. На тій же сковороді обсмажити моркву і селеру, додати подрібнений часник і все відправити у бульйон.
04
Капусту нашаткувати тонко і додати в каструлю. Коли суп закипить, додати сіль, перець, паприку.
05
Варити до готовності квасолі. Подавати з подрібненою зеленню кропу і петрушки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)