
Рис з кедровими горіхами
Ви досі вважаєте рис буденним і пересічним гарніром? На жаль чи на щастя, ми зруйнуємо Ваші стереотипи. Завдяки додаванню всього на всього двох простих інгредієнтів «набридлива крупа» розкривається по-новому, набуваючи вишуканий смак. Хрусткі кедрові горішки відомі своєю цінною властивістю надавати неповторний смак і тонкий аромат будь-якій страві, куди вони додаються. Наш пікантний рис – не виняток. Зелена цибуля не тільки прикрашає гарнір, роблячи його більш яскравим і ефектним, але і вносить свій специфічний, злегка гіркуватий смак. У підсумку Вам очікує перетворений до невпізнання рис і задоволені обличчя рідних, що спробували цю незвичайну страву. Приємного Вам апетиту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
200 г
Kilojo Dried Pine Nut 50g
100 г
Auchan Green Onions Bundle 75g
30 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Обсмажити горішки на оливковій олії.
02
Посолити, поперчити, додати дрібно нарізану цибулю і петрушку. Цю суміш додати до відвареного рису.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)