
Курячий рулет з крабом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
2 шт.
Spinach Bunch100g
150 г.
Chatka King Crab Meat 220g
100 г.
Spice Ground Ginger
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Broccoli
150 г.
Preparation steps
01
Шпинат промити під холодною водою, обсушити на паперовому рушнику, дрібно нарізати. М'ясо краба подрібнити. Змішати м'ясо краба зі шпинатом, посолити і поперчити, ретельно перемішати.
02
Перець промити, очистити від насіння, розрізати на невеликі часточки. Капусту промити, обсушити, розламати на суцвіття.
03
Куряче філе розрізати на дві частини вздовж шматка, щоб вийшли два тонких пласта м'яса. На кожен шматок викласти начинку, закрутити в рулет, скріпити дерев'яними зубочистками.
04
Покласти рулети і капусту з перцем на дно пароварки, посолити і поперчити, скропити оливковою олією і полити вершками. Готувати 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)