Смажена картопля з фетою і орегано - Image

Смажена картопля з фетою і орегано

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Страв з картоплі придумано чимало. Витончені знавці знають чимало рецептів, основа яких є картопля. Ось і ми на сторінках нашого сайту запропонуємо вам один з таких дивовижних рецептів. Готувати будемо страву "смажена картопля з фетою і орегано". Наша страва підійде навіть на вечерю. Здавалося б як!?? Смажена у фритюрі картопля на вечерю - це ж немислимо! Це ж катастрофа для фігури! Це не вкладається в голові! Але спокійно. Справа в тому, що ми будемо витягувати нашу картоплю з киплячої олії на паперові рушники. Таким чином, картопля, смажена у фритюрі віддасть весь непотрібний, зайвий, ненависний жир йому! - рушникові, а не вашим стегнам.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
339.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Packed Potatoes

440 г.

Svet Cheese Feta Cheese 45%

100 г.

Auchan Oregano 20g

5 г.

Lemon

30 г.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити, нарізати соломкою. Розігріти оливкову олію (до кипіння) на сковороді або в каструлі. Опустити картоплю в сковороду і смажити близько 3-5 хвилин.

02

Духовку розігріти до 190°C градусів. Картоплю дістати з фритюру і викласти на серветки або паперовий рушник. Сир розкришити.

03

Викласти картоплю на деко, посипати сиром, орегано і поставити в духовку. Запікати картоплю близько 5 хвилин. При подачі збризнути готову страву лимонним соком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Смажена картопля з фетою і орегано – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua