
Салат з грибами та квасолею
Основою цього салату є квасоля, яка була одним із найулюбленіших страв Наполеона, відомого поціновувача здорової і корисної їжі. Проте користь квасолі оцінили ще у глибокій давнині, а найвідоміший лікар часів античності Авіценна дуже широко застосовував її. Квасолю вважають дієтичним продуктом, що є безцінною криницею не лише вітамінів, вуглеводів і мінеральних речовин, але і додатковим джерелом білку, що робить її незамінною для шанувальників вегетаріанства. Часник, зелень і мариновані гриби нададуть страві приємного аромату і тонких смакових відтінків, які не залишать вас байдужими до цього салату.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Charm Marinated White Mushrooma 200g
300г
Young Garlic
2 шт
Metro Chef Large Green Olives with Pits with Lemon and Coriander 500ml
1 пуч.
John Top Lemon Dressing 230ml
4 ч.л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Відварити квасолю звичним способом до готовності, можна брати консервовану.
02
Нарізати дуже тонкими кружечками молодий часник.
03
Дрібно порубати зелень.
04
З'єднати овочі з маринованими грибами, додати сік лимона, олію, посолити, поперчити, перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores