
Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
500 г.
Chong Soy Sauce 1l
4 ст. л.
Yakso Ginger Syrup 240ml
2 ст. л.
Akura Chile Sweet Sauce 200ml
3 ст. л.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
1 ст. л.
Ayfer Kaur Curry Powder 50g
1/2 ч. л.
Onion
1 шт.
Garlic
2 зубчика
Packaged Green Peppers
1 шт.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
3 ст. л.
Preparation steps
01
Цибулю порізати тонкими півкільцями, болгарський перець соломкою середнього розміру. М'ясо нарізати тонкою соломкою.
02
В окремому посуді змішати соєвий соус, імбирний сироп, соус чилі, цукор, чилі-пудру і каррі.
03
У воці на сильному вогні розігріти 2 ложки рослинної олії і обсмажиті цибулю і зелений перець 2-3 хвилини до золотистого кольору. Перекласти на тарілку.
04
Зробити знову сильний вогонь під вокою і додати масло, що залишилось. Обсмажити м'ясо до золотистої скоринки 2-3 хвилини. Потім додати подрібнений часник і обсмажити ще 30 секунд.
05
Додати цибулю з перцем і влити соус. Готувати 5 хвилин, помішуючи, на сильному вогні.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)