
М'ясний терін з печінкою, беконом і фісташками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Boiled and Smoked Pork Ham
800 г.
Chicken Liver
250 г.
Chilled Bacon
150 г.
Packed Onion from 3kg
150 г.
Roasted Pistachios
120 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Garlic
2 зубчика
Frapin Cognac 40% 0.7l
2 ст. л.
Homemade Butter
1 ст. л.
Eco Ground Nutmeg
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати кубиками.
02
Курячу печінку нарізати середніми шматочками.
03
Бекон нарізати дрібними кубиками.
04
На сковороду викласти шматочки бекону (без масла) і обсмажити не більше 1-2 хвилини, щоб бекон не згорів.
05
Потім бекон зі сковороди викласти в тарілку, а на сковороді розтопити вершкове масло. На олії обсмажити цибулю до золотистості (приблизно 5 хвилин).
06
Потім додати на сковороду печінку. Обсмажити приблизно 4-5 хвилин, періодично помішуючи.
07
Окорок нарізати великими шматками, а потім, пропустивши через велику решітку м'ясорубки, зробити свинячий фарш.
08
Додати до фаршу яйця, перець, мускатний горіх, часник, видавлений через прес. Посолити за смаком і добре вимішати фарш.
09
Потім додати у фарш вершки і коньяк. Знову добре перемішати. Після чого додати обсмажену печінку і очищені фісташки.
10
Добре все перемішати, щоб добавки рівномірно розподілилися по всьому об'єму фаршу.
11
У продовгувату форму для випікання викласти всю суміш, утрамбувати, щоб не було порожнечі. Потім форму замотати в 2 або 3 шари фольги і прибрати її в холодильник на ніч.
12
Після цього форму у фользі поставити в глибоку форму і налити в неї води, так щоб вона доходила до половини форми у фользі.
13
Глибоку форму поставити в духовку, розігріту до 160°С і запікати 80-90 хвилин.
14
Потім, вийняти її з духовки і дати повністю охолонути. Після цього зняти з теріна фольгу і злити воду. Не виймаючи його з форми, знову накрити фольгою, а зверху поставити важкий предмет, щоб терін ущільнився. У такому вигляді прибрати його в холодильник мінімум на 8 годин.
15
Далі терін акуратно перевернути на блюдо, прикрасити за смаком і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)