
Чорба з квасолею
Якщо вам набридли наші національні перші страви і хочеться чогось бусурманського, тоді ми вам пропонуємо приготувати яскраву і смачну страву під назвою чорба з квасолею. Під словом чорба мають на увазі сукупність молдавських, македонських, румунських, сербських, турецьких та болгарських гарячих густих національних супів. Це цікаве слово "чорба" походить від турецького слова "шурпа". Вона-то стала матір'ю тюркських супів і супів тюркських народів, що жили колись на території Османської імперії. А Османська Імперія була на території Румунії, Сербії, Македонії та Молдови. Чорба з квасолею виходить дуже смачна і поживна. Ви обов'язково її полюбите.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
300 г.
Natural Chops Pork
200 г.
Beans
300 г.
Carrots
2 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Bay Leaf
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
за смаком
Preparation steps
01
Квасолю замочити на пару годин. Відварити свинину.
02
З яловичини зварити бульйон. Додати сіль, лавровий лист. М'ясо вийняти і нарізати.
03
Нарізати свинину. Додати в бульйон квасолю, терту моркву, томатну пасту. Варити 40 хвилин.
04
Додати свинину і яловичину, варити ще 10 хвилин. Подавати зі сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)