Гарбузово-цитрусовий джем - Image

Гарбузово-цитрусовий джем

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

3 кг

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 кг

Orange

4 шт.

Lemon

4 шт.

Preparation steps

01

Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння, нарізати дуже дрібними кубиками. Посипати цукром (співвідношення 2:1) і перемішати. Дати трохи настоятися і пустити сік.

02

Лимони і апельсини помити, очистити від шкірки, зерен і плівок. Нарізати цитрусові на дрібні шматочки і додати цукор (співвідношення 2:1). Також дати трохи настоятися.

03

З'єднати гарбуз і цитрусові в одній ємності і залишити на ніч (або мінімум 6 годин) в прохолодному місці. Наступного дня суміш поставити на вогонь і варити, постійно помішуючи, близько 50 хвилин.

04

Джем охолодити. Готовий джем розлити в банки і закрити кришками. Зберігати в прохолодному місці або холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min