
Фаршировані яблука з вершками
Якщо Ви стежите за своїм харчуванням і воліли б з'їсти, припустимо, фрукт, ніж чергові магазинні солодощі – пропонований рецепт смачних, але корисних домашніх ласощів спеціально для Вашої уваги. Такий звичайний фрукт як яблуко, виявляється, можна представити у вигляді оригінального десерту, де воно буде виступати не доповненням, як зазвичай трапляється, а головним акцентом. Ви вже заінтриговані? Вашій увазі печені фаршировані яблучка, у «внутрішність» яких кладеться цільний (або мелений) мигдаль, родзинки, лимонна цедра і жирні, ніжні вершки. Повірте, це дуже смачно, а головне – без жодної шкоди для Вашої фігури. І Ваші діти по достоїнству оцінять ці милі фруктові «горщики».
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
8 шт.
Lemon
50 г.
Almond
60 г.
Raisins
40 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
30 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
200 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
20 мл.
Homemade Butter
20 г.
Preparation steps
01
Яблука помити, зрізати верхівку, чайною ложкою видалити частину м'якоті. Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 2 столових ложок). Сік вичавити. Збризнути соком середину яблук.
02
Цедру, мигдаль, промиті родзинки, цукор і вершки змішати. Нафарширувати цим яблука. Духовку розігріти до 180. Викласти яблука на деко, вилити на деко вино. На кожне яблуко покласти шматочок масла і поставити в духовку на 35-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores