
Пряна форель з огірком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Norwegian Trout Fillet
800 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
100 мл.
Garlic
2 шт.
Ginger
40 г.
Spice Cumin Ground
1 ч. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Now Foods Cayenne Pepper 500mg 100 capsules
0,2 ч. л.
Akura Rice Vinegar 200ml
2 ст. л.
Pickled Cucumbers
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл.
Cilantro 70g
0,5 пучка
Preparation steps
01
Кінзу подрібнити, імбир очистити і дрібно нарізати. Половину подрібненого імбиру змішати з кінзою в мисці, додати в миску йогурт, кумин і каєнський перець.
02
Рибу покласти в маринад в мисці. Необхідно маринувати рибу одну ніч.
03
Огірки нарізати соломкою, змішати огірки з імбиром, який залишився, додати в цю суміш оцет і кінзу. Додати перець за смаком.
04
Витягнути рибу з маринаду, розігріти сковороду-гриль, змастити олією, викласти рибу на сковороду, обсмажити з обох сторін протягом 6 хвилин.
05
При подачі викласти рибу з гарніром з огірків.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)