
Шоколадно-коньячний соус
Десерти з використанням шоколадно-коньячного соусу мають пікантний смак і насичений аромат. А все завдяки гармонійному поєднанню легкої гіркоти чорного шоколаду і дубових ноток коньяку. Такий соус універсальний в застосуванні. Його можна використовувати в якості начинки, глазурі або прошарку для будь-яких кондитерських (у тому числі і борошняних) виробів, подавати разом з морозивом і навіть використовувати для шоколадного фондю. Для приготування соусу можете взяти практично будь-який алкоголь (ром, апельсиновий або кавовий лікер) в будь-якій пропорції. Соус можна зберігати в холодильнику до одного місяця. В охолодженому вигляді він втрачає глянсовий блиск, стаючи матовим і густим.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
300 мл.
Merci Dark Chocolate Candies 250g
250 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Homemade Butter
50 г.
Frapin Cognac 40% 0.7l
50 г.
Preparation steps
01
Помістити вершки, шоколад і цукор в невеликий посуд і поставити на маленький вогонь. Нагрівати 3 хвилини, перемішуючи, до розчинення.
02
Збільшити вогонь і закип'ятити. Додати вершкове масло і розмішати до повного розчинення.
03
Зняти з вогню, додати коньяк і знову перемішати. Дати злегка охолонути і розлити в стерилізовані баночки. Запечатати і остудити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)