
Омлет із тофу з оливками
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
6 ст. л.
Packed Potatoes
3 шт.
Aro Sliced Olives 4250ml
100 г.
Squash
1 шт.
Kappa Sweet Pepper
3 шт.
Tomato
2 шт.
Dill 70g
1 пучок
Agropod Tofu
100 г.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Kamis Cumin 15g
1 щіпка
Eco Powder Ginger
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Preparation steps
01
Ретельно промити й нарізати окремо кубиками овочі: картоплю, кабачок, перець і помідори.
02
Нагріти олію в сковороді і всипати дрібку кумина, дрібно нарізаний імбир. Тушкувати суміш 5 хвилин на повільному вогні.
03
Додати в сковороду картоплю і обсмажувати 10 хвилин до напівготовності.
04
Додати до картоплі кабачок і перець, тушкувати 15 хвилин і додати помідори. Накрити кришкою.
05
Подрібнити в блендері тофу до однорідної консистенції. Додати 2 ст. л. води і чорний перець.
06
Залити овочі сумішшю тофу із спеціями, перемішати, закрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.
07
Промити оливки і додати їх у сковороду.
08
Натерти на тертці сир, дрібно нарізати кріп, посипати омлет, накрити кришкою і залишити тушкуватися на повільному вогні до розплавлення сиру.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)