
Слойки з сиром
Готове з магазину листкове тісто набагато спрощує цей рецепт. Якщо ж вам хочеться зробити тісто самим, тоді можете спробувати, але якщо у вас мало часу або сил, тоді можна брати і вже готове. Але й не в цьому суть. А в тому, що домашні слоечки виходять не гірші, ніж із супермаркету. При чому ви можете начиняти їх не тільки сиром, а й, наприклад, варенням за смаком. Головне, щоб це подобалося вам. Досить швидкі слойки підійдуть і для домашньої вечері, і для тихого свята. Можна брати їх з собою на роботу, щоб поласувати в обідню перерву. До слова, вони досить універсальні на всі випадки життя. Тому й дуже популярні у багатьох господинь.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
200 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
150 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 ст. л.
Sesame
за смаком
Preparation steps
01
Розморозити тісто, розкачати в тонкий пласт (2-3 мм.). Порізати на прямокутники 12х6 см.
02
Сир порізати на квадрати товщиною 5 мм. зі стороною 4-5 см.
03
На кожен шматочок тіста викласти шматочок сиру.
04
Загорнути, придавити виделкою по краях, щоб тісто склеїлося.
05
Слойки покласти на деко, застелене пекарським папером. Трохи змастити молоком і посипати зверху кунжутом.
06
Поставити в розігріту до 200°C духовку. Випікати 20-25 хвилин до легкої золотистості.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)