
Стейк з інжиром і яблуками у винному соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dried Figs
300 г.
Brandbar Green Apple Syrup 0.7l
300 г.
Garlic
3 шт.
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
300 мл.
Homemade Butter
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Zelenenka Rosemary 50g
2 шт.
Litniy Med Honey 750g
2 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Chilled Beef Steak
600 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Стейк необхідно посолити і поперчити з кожного боку, залишити на 5 хвилин.
02
Обрізати ніжки в інжира, розрізати кожен плід інжиру на 4 частини. Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати часточками. Часник очистити і нарізати тонкими скибочками.
03
Налити в сковороду оливкову олію, викласти на сковороду стейки. Обсмажити по 3 хвилини з кожного боку. Перекласти м'ясо на тарілку, накрити зверху фольгою, залишити на 5 хвилин.
04
У сковороду з-під м'яса додати вершкове масло, викласти інжир, яблука, часник і розмарин. Помішуючи обсмажувати 2 хвилини. Додати до фруктів на сковороді вино, тушкувати 5-7 хвилин, вино повинне упаритися на дві третини до консистенції густого соусу. Витягнути розмарин, в кінці додати мед.
05
При подачі, на тарілку викласти фрукти зі сковороди, зверху стейк. Прикрасити стейк гіркою салату, який потрібно заправити оливковою олією та лимонним соком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)