
Шоколадно-горіховий кекс
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1/2 склянки
Homemade Butter
50 г + ще трохи для змазування форми
Dobryk Baking Powder
1 ч.л.
7 Flour 1kg
3/4 склянки
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
2 ст.л.
Lemon
1/2 шт.
Walnut
2 ст.л.
Preparation steps
01
Духовку нагрійте до 180°С.
02
Вершкове масло залиште при кімнатній температурі до розм'якшення.
03
Білки відокремте від жовтків і покладіть в холодильник.
04
Волоські горіхи поріжте не надто дрібно.
05
Лимон натріть на терці разом з цедрою.
06
Розм'якшене вершкове масло розітріть з 2 ст.л. цукру.
07
По одному додайте жовтки, продовжуючи розтирати масу.
08
Додайте горіхи і лимон і все добре перемішайте.
09
У цю масу просійте борошно з розпушувачем і какао. Ретельно перемішайте все до однорідності.
10
Охолоджені білки збийте з цукром, що залишився, всипаючи його тонкою цівкою під час збивання до отримання міцної і стійкої білкової піни.
11
Порціями додайте збиті білки до тіста, акуратно перемішуючи його знизу вгору.
12
Форму змастіть вершковим маслом і присипте борошном. Влийте тісто, поставте в розігріту духовку і випікайте близько 30 хвилин. За бажанням готовий кекс можна полити розтопленим на водяній бані шоколадом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)