
Шоколадний флан
Неймовірно ніжний десерт флан – солодка візитна картка Парижа. Він в широкому асортименті представлений в кращих французьких кондитерських. Протягом довгих трьох століть ці ласощі користується шаленою популярністю і любов'ю у ласунів усього світу. А у французів так взагалі – коронна страва, яку традиційно подають не тільки до святкового столу, а й до сімейного чаювання. Особливість десерту (або чим він так підкорив мільйони сердець) в тому, що після випікання начинка залишається рідкою, а тому при першому ж укусі так і норовить витекти. У нашому випадку – це спокусливий шоколадний соус. Однак будьте уважні: після вживання шоколадного флану може розвинутися невиліковна фланозалежність.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Maxim's Dark Chocolate 39g
200 г.
Homemade Butter
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
80 г.
Chicken Egg C0 1pc
5 шт.
Top Grade Wheat Flour
20 г.
Preparation steps
01
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати просіяне борошно і довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати флани близько 7-10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores