Брауні з сиром і бананами - Image

Брауні з сиром і бананами

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Цей десерт отримав свою назву завдяки коричневому кольору. Адже з англійської " браун " - саме коричневий. Його колір пояснюється тим, що в ньому багато шоколаду. Але ще одна його особливість - це те, що його складно віднести до якоїсь групи солодощів. Він може мати консистенцію і торта, і кексу, і печива - все залежить від інгредієнтів, які використовують. У нашому випадку вийде міні- тортик. Спочатку випікається все повністю, а перед подачею потрібно розрізати на порційні шматочки, щоб було зручніше їх брати гостям. Зазвичай брауни має форму прямоугольничків, і ці солодощі дуже поширені в Америці та й інших сусідніх країнах.

Ingredients for the recipe

Maxim's Dark Chocolate 39g
178.20

Maxim's Dark Chocolate 39g

39 g

Ingredients

Maxim's Dark Chocolate 39g

100 г.

Homemade Butter

100 г.

Top Grade Wheat Flour

20 г.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

40 г.

Cottage Cheese 9%

200 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

SantaVita Dried Bananas 100g

2 шт.

Preparation steps

01

Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Яйця збити з цукром в пишну масу. З'єднати маси і додати, перемішуючи, просіяне борошно.

02

Подрібнити блендером банани, сир, яйця і цукор до однорідної маси. У форму викласти половину шоколадного тіста, потім сирне тісто, і знову шоколадне і сирне. Духовку розігріти до 180°C. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 30-35 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min