
Шведський яблучний пиріг
Всім добре відомий шведський стіл. У наш час це дуже популярний спосіб подачі їжі. Але не всі знають історію його виникнення. Його історія сягає корінням в далеке минуле. Шведський стіл - це скандинавська традиція, яка пошириться потім на весь світ. Скандинави дуже гостинні народи. І коли приїжджали гості, вся їжа подавалася відразу, у великих мисках. Звідси і пішла традиція шведського столу. Так от сьогодні ми вам пропонуємо спекти новий для вас шведський яблучний пиріг для вашого десертного шведського столу. Нічого витіюватого в цьому рецепті немає і ви зможете без особливих зусиль приготувати цей пиріг у себе вдома, а на вечір покликати своїх друзів і пригостити їх шведським яблучним пирогом з чаєм.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
4 шт.
Homemade Butter
150 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
7 Flour 1kg
400 г.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
Eco Ground Cinnamon
1,5 ч. л.
Preparation steps
01
Розм'якшене масло збити з цукром. Далі вимішувати руками: додати яйце, борошно, розпушувач.
02
Далі додати молоко. Добре вимішати.
03
Яблука почистити, порізати на маленькі часточки.
04
Форму для випічки змастити маслом, викласти рівномірно тісто, поверх викласти яблука. Посипати корицею.
05
Випікати 50 хвилин при температурі 180°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores