Крамбл з сливи
Крамбл зі сливи - це приклад смачного і корисного десерту. Цей англійський десерт легкий в приготуванні і не вимагає тих надзвичайних старань, які потрібні для тортів і тістечок. Завдяки вівсяним пластівцям і сливі страва має багато корисних елементів. Вона легко може замінити вам повноцінний сніданок. А кориця дарує десерту манливий аромат, який зігріває в прохолодну погоду. При цьому крамбл відмінно підходить і до холодного чаю у спекотний сезон. Приготувавши крамбл, беріть чашечку чорного чаю, парасольку і йдіть на прогулянку під дощем, що накрапає, - все це подарує відчуття того, що ви перебуваєте в Англії.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Homemade Butter
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Kozub Product Delicate Oat Flakes 300g
200 г.
Dark Plum
100 г.
Eco Ground Cinnamon
3 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 170°C градусів. Холодне масло нарізати на шматочки і змішати з борошном і цукром, щоб вийшли масляно-борошняні крихти. Додати вівсяні пластівці і добре перемішати. Викласти тісто на пергаментний папір і поставити в духовку на 10 хвилин.
02
Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Викласти сливи у форму для запікання, додати корицю, зверху накришити тісто. Поставити в духовку на 15-20 хвилин і випікати при температурі 170°C градусів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores