Курка з виноградно-лимонним соусом - Image

Курка з виноградно-лимонним соусом

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рецептів приготування курки є дуже багато. Але якщо ви втомилися від банальностей, спробуйте цю просту та водночас оригінальну страву. Її смак такий особливий – ніжний, з легкою кислинкою – чудовий варіант святкової закуски або ж романтичної вечері. А невелика кількість інгредієнтів, які майже завжди є під рукою, допоможуть здивувати навіть неочікуваних гостей. Страва добре смакуватиме з білим сухим або напівсолодким вином. До того ж, ви можете поекспериментувати, додавши до курки під соусом свій таємний інгредієнт. Незайвими будуть і прянощі за смаком: майоран, розмарин, базилік, орегано – що кому подобається. Любителі гостренького можуть додати суміш перців. А наостанок прикрасьте страву гілочкою розмарину – і шедевр готовий! Смачного!

Ingredients for the recipe

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
556.20

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

4 шт.

Akvulya Still Water 2l

750 мл

Homemade Butter

15 г

Top Grade Wheat Flour

15 г

Lemon

1 шт.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Grape

125 г

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

125 мл

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Зварити філе в 750 мл. води до готовності, близько 20-25 хвилин. Залишити остигати в бульйоні. Коли філе трохи охолоне, дістати його і нарізати, покласти по 1 філе на тарілку.

02

Зробити соус з масла, борошна і 250 мл. бульйону, який вийшов після варіння філе. Яйце розділити на білок і жовток. Жовток з вершками збити в пишну суміш.

03

До соусу додати цедру лимона, лимонний сік і яєчно-вершкову суміш. Отриманий соус охолодити. Виноград помити, розрізати на четвертинки і видалити кісточки. Додати до соусу виноград, перемішати, полити курку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Airy charlotte

Airy charlotte

8

1 h