Шарлотка з горіхами і корицею - Image

Шарлотка з горіхами і корицею

Number of servings: 8Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

За класичною рецептурою шарлотка печеться з яблук, на які виливають тонкий шар ніжного тіста. Доступність цього кисло-солодкого фрукта і простота приготування бісквіта зробили десерт дуже популярним у всьому світі. Пропонуємо Вам дещо урізноманітнити традиційний французький пиріг і додати в яблучну начинку горішки і ароматну пряність корицю. Що стосується горіхів, можете використовувати абсолютно будь-які на Ваш смак і гаманець. Не бійтеся експериментувати і додайте, наприклад, мікс з декількох різновидів горіхів: волоські і фісташки, мигдаль і фундук. Кожен з них має свій, неповторний смак і аромат, який неодмінно розкриється в процесі приготування шарлотки. Приємного чаювання.

Ingredients for the recipe

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
65.60 - 100.60

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

50 g

Ingredients

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

600 г.

Top Grade Wheat Flour

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Eco Ground Cinnamon

10 г.

Dobryk Baking Powder

5 г.

Almond Nuts 150g

30 г.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати просіяне борошно з розпушувачем і ще раз збити. Додати корицю і перемішати.

02

Яблука помити, очистити і нарізати шматочками. На дно форми викласти яблука і горіхи. Потім залити тістом начинку. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 35 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min