
Абрикосова "Троянда"
http://propaganda-pr.com/cooking/sweet/1863-abrikosovyy-tort.html
Ingredients
Вершкове масло
100 г.
Сіль
3 г.
Яйце
1 шт.
Борошно
250 г.
Вода
2 ст. л.
Абрикоси
12 шт.
Мед
1 ст. л.
Цукор
3 ст. л.
Preparation steps
01
Абрикоси помити і обсушити.
02
Борошно змішати з сіллю, додати масло, порізане кубиками, і просіяне борошно. Подрібнити блендером так, щоб вийшла велика крихта.
03
Додати яйце і по трохи воду, поки тісто не збереться в грудку. Загорнути його в плівку, покласти в холодильник на 1 годину.
04
Духовку нагріти до 180°C градусів, тісто розкачати і викласти у форму (розміром 23-24 см.), сформувавши маленький бортик. Наколоти тісто виделкою і поставити в духовку на 10 хвилин.
05
У цей час видалити з абрикосів кісточки і нарізати тонкими скибочками.
06
Потім тісто змастити медом, викласти абрикоси по колу, посипати цукром, знову поставити в духовку і випікати поки абрикоси не стануть м'якими, а тісто золотистого кольору.
07
Готовий пиріг охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores