Тунець з соусом песто  - Image

Тунець з соусом песто

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Якщо Ви – справжній гурман і віддаєте перевагу день у день балувати себе вишуканими і неповторними стравами, значить Ви звернулися за адресою. Вашій увазі тунець з італійським песто – одним з найпопулярніших соусів у світі. Пряний рибний стейк під зеленим соусом дає можливість повною мірою відчути колорит сонячної Італії. Ароматний, горіховий, багатий травами і спеціями песто прекрасно підкреслює смак ніжного, делікатного м'яса тунця. Залишившийся соус можна використовувати в якості заправки для овочевих салатів, намазати їм скибочки хліба або подати з пастою, локшиною. З усього розмаїття зелені рекомендуємо використовувати традиційний для песто свіжий базилік. До складу соусу можна додати пармезан.

Ingredients

Філе тунця

600 г.

Олія оливкова

30 мл.

Лимон

20 г.

Горіхи

50 г.

Зелень

40 г.

Суміш перців

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Зелень помити і просушити. Горіхи, оливкову олію, зелень з'єднати і подрібнити в блендері до стану соусу.

02

Тунець, посипавши спеціями, підсмажити на сковороді з невеликою кількістю олії. З кожного боку готувати по 3 хвилини.

03

Тунець збризнути лимонним соком. Потім полити соусом і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Яєчний хліб хала

Яєчний хліб хала

3

3 h

Тунець з соусом песто – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua