
Спагеті з сібасом, родзинками і кедровими горішками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chumak Spaghetti Pasta 400g
160 г.
Norven Chilled Seabass Fillet Skin-On 240g
180 г.
Fennel
150 г.
Raisins
50 г.
Kilojo Dried Pine Nut 50g
20 г.
Garlic
1 шт.
Red Chili Pepper
1 шт.
Parsley 70g
5 г.
Homemade Butter
10 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
60 мл.
Preparation steps
01
Відварити спагеті в підсоленій воді протягом 7 хвилин, висипати спагеті на друшляк.
02
Залити ізюм у мисці гарячою водою на 5 хвилин, після чого необхідно обсушити його і віджати паперовим рушником. Фенхель нарізати якомога тонше, часник подрібнити, відрізати дві тонкі пластини чилі, подрібнити петрушку. Рибу нарізати великими шматочками.
03
Обсмажити кедрові горіхи на розігрітій сковороді на середньому вогні 1 хвилину, після - відкласти.
04
Влити в розігріту сковороду 2 ст. л. оливкової олії, викласти рибу на сковороду, обсмажити на сильному вогні з одного боку 30 секунд.
05
Додати до риби в сковороду пластини перцю чилі, фенхель, родзинки, часник, вершкове масло, половину горіхів, влити вино, тушкувати соус 1 хвилину на сильному вогні.
06
Додати в сковороду спагеті, скропити оливковою олією, висипати другу половину горіхів, додати сіль і перець за смаком, тушкувати 1 хвилину на середньому вогні. При подачі посипати петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)