Cуп-пюре з риби - Image

Cуп-пюре з риби

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Про рибні страві, точніше про їх корисність, можна дуже довго писати. Всім відомо, що морепродукти, зокрема риба, має дуже корисні властивості. У ній міститься дуже багато білка і незамінних амінокислот, яких немає в м'ясі. Тому суп-пюре з риби стане для вас повноцінним обідом. З'ївши його, ви залишитеся ситим на довгий час. Навіть, якщо ви з'їли тільки цей суп, не доповнюючи його другою стравою, ви будете тривалий час знаходитися в стані смакової задоволеності, так як він сам по собі є дійсно дуже поживним. Прикрасити суп можна зеленню. А подавати можна не тільки з шматочками риби , але і з сухариками, що додасть ще більшу пікантність цьому супу.

Ingredients for the recipe

Dobra Ryba Delicate Herring 500g
148.29

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

500 g

Ingredients

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

750 г

Top Grade Wheat Flour

20 г

Homemade Butter

40 г

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

400 мл

Carrots

80 г

Badia Garlic and Parsley 141.7g

10 г

Packed Onion from 3kg

80 г

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Рибу очистити, помити, відділити м'ясо від кісток. Кістки не викидати, а покласти в каструлю, додати петрушку, залити водою і поставити варити для бульйону на середньому вогні.

02

Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. М'якоть риби нарізати шматочками. Сковороду з маслом розігріти, додати цибулю і м'якоть риби і смажити до золотистого кольору.

03

У каструлі або сотейнику розтопити масло, обсмажити на ньому борошно. Потім додати 4 склянки рибного бульйону, довести до кипіння і покласти шматочки обсмаженої риби. Варити на невеликому вогні близько 15-20 хвилин.

04

Після варіння суп процідити і протерти через сито, додати гаряче молоко, сіль, масло. Подавати суп можна з шматочками риби.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min