
Смажена курка зі спаржею і фісташками
У цій страві з'єднуються смаки Сходу і Заходу, що, звичайно ж, сподобається представникам різних країн і регіонів. Імбир, фісташки і спаржа вносять новий смак в це класичне блюдо з курки. Найголовніше в приготуванні спаржі - не перетримати овоч на вогні. Переварені або пересмажені пагони спаржі набувають бляклий темно-зелений колір. Але головний мінус полягає в тому, що така спаржа втрачає як в смаку, так і в корисних речовинах. Це може значно погіршити смак і зовнішній вигляд нашого страви. Курку зі спаржею і фісташками подавати можна з рисом або з простим салатом з руколи і жовтого перцю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Auchan Sesame Oil 240ml
1 ст. л.
Green Asparagus 250g
700 г.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
500 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
4 стеблі
Ginger
2 ст. л.
Yamchan Chile Sauce with Garlic 200g
1 ч. л.
California Salted Pistachio
50 г.
Preparation steps
01
Розігріти в сковороді олію на сильному вогні, додати нарізану спаржу, обсмажити протягом 2 хвилин.
02
Нарізати маленькими кубиками куряче філе, додати в сковороду до спаржі, готувати протягом 4 хвилин.
03
Додати в сковороду натертий імбир, нарізану цибулю, влити соус чилі. Готувати протягом 1-2 хвилин, до готовності курки.
04
Додати в сковороду фісташки, подавати відразу ж, гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)