
Томатний сорбет із м'ятою
У спекотні літні дні ідеальна така страва, як сорбет. Він являє собою холодний десерт, особливий вид морозива. Найчастіше його готують із фруктів і ягід. У цьому ж рецепті пропонується приготувати сорбет із помідорів. Томатний сорбет, безумовно, сподобається прихильникам здорового харчування. Він готується з натуральних овочів з додаванням лимонного соку, невеликої кількості цукру і томатної пасти. Такий сорбет в літню спеку освіжить і підніме тонус. Порада: щоб не утворилися крупні кристали льоду, кожну годину при заморожуванні злегка збивайте сорбет виделкою. Готовий сорбет потрібно акуратно покришити і подавати в стаканчиках, при бажанні надівши на край стаканчика скибочку лимона.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lemon
2,5 шт.
Verival Unrefined Cane Sugar 500g
2 ст. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Eco Marjoram
за смаком
Basil in Pot
за смаком
Fresh Mint Bundle 50g
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Pink Tomato in Packing
1,5 кг.
Preparation steps
01
Зробити надрізи на помідорах. Залити на 2 хвилини окропом, зняти шкірку. Помідори подрібнити. Дрібно нарізати цибулю.
02
У каструлі змішати помідори, цибулю, м'яту, базилік і майоран, варити на маленькому вогні протягом 30 хвилин. Витягнути трави, помідори остудити, подрібнити блендером, перекласти в ємність для морозильної камери холодильника.
03
Додати лимонний сік і томатну пасту, всипати цукор. Покласти в холодильник мінімум на 4 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)