Гарбузовий суп-пюре з кольоровою капустою та імбиром - Image

Гарбузовий суп-пюре з кольоровою капустою та імбиром

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Приготуйте смачний, що радує життєрадісними фарбами суп-пюре з корисних овочевих інгредієнтів: гарбуза і кольорової капусти. Різноманітні супи-пюре давно вже взяті на озброєння прихильниками здорового харчування. Особливість цього виду супів у тому, що попередньо приготовані інгредієнти збиваються за допомогою блендера або за відсутності такого протираються через сито до стану однорідної маси. Поради: гарбуз і кольорову капусту варіть в невеликій каструлі. Вода повинна лише покрити овочі. Їх готовність перевіряйте виделкою. На етапі обсмажування цибулі, імбиру і моркви дуже важливо, щоб овочі не підгоріли. В іншому випадку у супу буде гіркуватий присмак.

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

400 г.

Rud Quick Frozen Cauliflower 400g

200 г.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Carrots

1 шт.

Sesame Seeds

за смаком

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

за смаком

Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g

200 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Відварити капусту з гарбузом в каструлі із водою, до м'якості.

02

Імбир, моркву і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на оливковій олії в сковороді, при цьому важливо щоб суміш не підгоріла.

03

Змішати в чаші блендера відварені капусту і гарбуз, а також суміш зі сковороди. Подрібнити до стану пюре. Додати також половину рідини, в якій варилися овочі.

04

Вилити готове пюре в каструлю, поставити на вогонь, влити вершки, довести до кипіння. При подачі вилити суп в тарілку, прикрасити кунжутним насінням і крапельками бальзамічного оцту.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min