
Суп-пюре з телятини зі спаржею і шпинатом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steak Meat
400 г.
Pink Tomato in Packing
4 шт.
Shallots 250g
1 шт.
Celery Stalk
1 шт.
Garlic
1 шт.
Homemade Butter
50 г.
Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g
200 мл.
Spinach Bunch100g
150 г.
Fresh Green Asparagus 200g
200 г.
Parsley 70g
3 ст. л.
Cilantro 70g
3 ст. л.
Green Pepper
1 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
Homemade Suluguni Cheese 45%
50 г.
Carrots
1 шт.
Akvulya Still Water 2l
1,5 л.
Preparation steps
01
Відварити м'ясо протягом 35-40 хвилин. У каструлю з м'ясом і бульйоном додати нарізану селеру, часник, цибуля-шалот, очищені помідори, натерти в каструлю моркву, додати нарізаний перець і картоплю.
02
Варити протягом 10-15 хвилин. Додати в каструлю спаржу, варити ще 5-7 хвилин. Після чого, додати шпинат, подрібнену зелень, вершкове масло. Через 1 хвилину прибрати каструлю з вогню, посолити і поперчити за смаком.
03
Додати в каструлю тертий сир, злити половину бульйону в миску, все інше вилити разом з м'ясом і овочами в блендер, подрібнити до стану пюре. Додати вершки, і другу половину бульйону.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)