
Суп-пюре з броколі і курячим філе
Багато господинь зовсім не використовують у своїй кулінарній практиці такий овоч, як капуста броколі, яка вважається королевою капустяного царства. Пояснити цей факт складно, бо броколі готова поділитися з нами своїм дійсно унікальним набором вітамінів і мікроелементів. Познайомтеся ближче з броколі, приготувавши з неї суп-пюре. Корисність інших інгредієнтів запропонованої страви: курячого філе і ріпчастої цибулі теж не викликає сумнівів. За бажанням замість ріпчастої цибулі можна використовувати цибулю-порей, а куряче філе можна замінити філе індички. У будь-якому випадку у Вас вийде смачний, дуже ніжний і при цьому вельми ситний суп-пюре.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Broccoli
400 г.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
300 г.
Packed Onion from 3kg
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Akvulya Still Water 2l
2 л.
Preparation steps
01
Філе нарізати кубиками.
02
Ріпчасту цибулю дрібно покришити.
03
Залити філе 2 л. води, варити 15 хвилин після закипання.
04
У бульйон додати цибулю.
05
Слідом за цибулею додати броколі і варити все разом протягом 10 хвилин.
06
Збити за допомогою блендера. При подачі прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)