Скордалія (грецький соус) - Image

Скордалія (грецький соус)

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей соус не просто смачний і ароматний. Він ще й досить ситний, завдяки картоплі. Часниковий запах і винний оцет не залишить байдужим нікого з тих, кого ви надумали пригощати цим соусом. Він прекрасно підійде до овочевих страв і страв із птиці. Адже соус з картоплі - це не тільки незвично, він цілком підійде для овочів, як доповнення до страви. До речі, соус можна вживати і просто без гарніру. Загалом, експериментуйте, дивуйте своїх близьких, а ми вам у цьому допоможемо. Смачного!

Ingredients

Картопля

4 шт.

Часник (зубчики)

2 шт.

Суміш перців мелена

за смаком

Олія оливкова

50 мл

Сіль

за смаком

Винний оцет

10 мл

Preparation steps

01

Почистити, нарізати кубиками картоплю та поставити варити у підсоленій воді.

02

Зварену картоплю відкинути на сито, щоб стекла рідина.

03

Покласти в блендер, додати часник, подрібнити.

04

Тепер влити 2 столові ложки олії і знов подрібнити 10 секунд.

05

Додати винний оцет і суміш перців. Довести до однорідної консистенції.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Скордалія (грецький соус) – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua