Гарбуз, фарширований солодким пловом - Image

Гарбуз, фарширований солодким пловом

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

2 кг

Steamed Rice

200 г

Homemade Butter

70 г

Raisins

200 г

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

150 г

Kilojo Dried Pine Nut 50g

100 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

15 г

Spice Cinnamon Ground

5 г

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 200°C градусів. Рис відварити до напівготовності. Промити рис холодною водою..

02

Родзинки добре промити окропом. Яблуко помити, очистити, видалити серцевину, нарізати скибочками. Додати до рису родзинки, кедрові горішки, яблуко. Додати до цієї суміші сіль, корицю і цукор.

03

Масло розтопити. Полити маслом рисову суміш і добре перемішати. Гарбуз помити.

04

У гарбуза зрізати верх і відкласти кришку. За допомогою ложки і ножа витягти з гарбуза насіння. Поставити гарбуз на 30 хвилин у духовку. Після цього наповнити гарбуз начинкою з рису і накрити відкладеною кришкою.

05

Поставити гарбуз у будь-яку форму для духовки, щоб він твердо стояв. Запікати близько 40 хвилин. При подачі викладати плов на тарілку, разом з м'якоттю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min