Гарбузовий суп - Image

Гарбузовий суп

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Гарбузовий суп, немов сонечко, порадує вас і наситить ваш організм масою корисних речовин. Легка в приготування перша страва влаштує справжнє свято вашому шлункові. Суп дуже легкий і при цьому ситний. Варто приділити особливу увагу вітамінам, які може подарувати нам гарбуз. Ви знали, що в гарбузі в п'ять разів більше каротину, ніж у моркві? Він порадує ваші очі, особливо, якщо порушений зір. Допоможе цей плід і процесу кровотворення, виведе з організму солі і води, позбавить вас від нервових розладів та безсоння. Гарбуз має цінний вітамін Т, який допоможе організму засвоїти важку їжу і боротиметься з ожирінням. Отже подбайте про своє здоров'я, адже це так легко!

Ingredients

Гарбуз

0,5 шт.

Цибуля ріпчаста

0,5 шт.

Картопля

1 шт.

Олія оливкова

1 ст. л.

Часник

1 шт.

Бульйон овочевий

5 ст. л.

Сіль

0,25 ч. л.

Горіх мускатний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Підготувати цибулю та часник, шляхом подрібнення. Висипати дані овочі в розігрітий сотейник. Швидко помішувати, щоб часник міг згорнутися, а цибуля залишилась прозорою.

02

Картоплю та гарбуз нарізати однаковими кубиками та висипати до цибульно-часникової суміші. Бульйон злити та накрити кришкою, вогонь при цьому зменшити. Тушкувати овочі протягом 20 хвилин. Бульйон доливати, щоб шматочки овочів могли плавати в ньому.

03

Коли перестали тушкувати, додати до страви сіль і дати їй розчинятись. Розтерти овочі блендером до ніжного пюре.  Та доповнити смак мускатним горіхом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Гарбузовий суп – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua