Картопля із жовтком - Image

Картопля із жовтком

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У світі існує велика кількість рецептів із картоплі. Це, напевно, найпопулярніший овоч із усіх. Мабуть, завдяки тому, що в ньому багато вуглеводів, і він досить ситний. Через це кожен день з'являються все нові рецепти приготування картоплі. Ось і ми хочемо вам запропонувати рецепт картоплі із жовтком. Ця страва підійде для будь-якої сімейної вечері, якщо ви хочете внести різноманітність у свій раціон, приємно здивувати своїх близьких і при цьому смачно повечеряти. Ця страва стане незамінною на вашому столі. Вершки роблять картоплю більш м'якою, а яйце надає цікавий смак. Ось така швидка і проста страва насправді буде дуже смачною.

Ingredients

Картопля

8 шт.

Яйце

16 шт.

Вершки

100 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Зелень

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, розрізати на половинки і видалити частину м'якоті чайною ложкою. Вершки збити. Духовку розігріти до 170°C.

02

У кожну половинку картоплі викласти ложечку збитих вершків і яйце (обережно, щоб воно не витекло з картоплі). Поставити в розігріту духовку на 5-7 хвилин. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати і прикрасити нею готову страву.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Картопля із жовтком – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua