
Гороховий суп із копченостями
Ingredients for the recipe
Ingredients
Smoked Brisket
300 г.
Split Peas
250 г.
Packed Potatoes
700 г.
Packed Onion from 3kg
150 г.
Carrots
150 г.
Bay Leaf
3 шт.
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Dill 70g
за смаком
Preparation steps
01
Горох промити в холодній воді. Якщо на упаковці рекомендується попереднє замочування гороху, замочити на вказаний час.
02
У чотирилітровій каструлі протягом 40 хвилин зварити бульйон з реберець.
03
Реберця дістати, остудити і додати в бульйон м'ясо, відокремлене від кісток, і горох, варити 30 хвилин.
04
Приготувати зажарку для супу. На соняшниковій олії обсмажити дрібно нарізану цибулю, потім додати до неї натерту на середній тертці моркву і злегка обсмажити.
05
На іншій сковороді обсмажити без масла нарізану невеликими шматочками грудинку.
06
У бульйон додати нарізану кубиками картоплю, через 4 хвилини - грудинку і зажарку. Посолити, поперчити і варити до готовності картоплі.
07
За 5-10 хвилин до кінця варіння додати лавровий лист, який потім із готового супу, що настоявся 15 хвилин, вийняти. При подачі в тарілку з супом додати дрібно нарізану зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)