Овочевий суп-пюре з креветками - Image

Овочевий суп-пюре з креветками

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Уже давно супи-пюре набули свого поширення серед господинь та часто використовуються ними як одна з головних страв на званих вечерях. Наша страва, звичайно, здивує вас своєю неординарністю та вишуканістю. Секретний компонент – креветки, що доповнять загальну картину смаку своєю аристократичністю та ніжним, витонченим смаком. Ці морепродукти завжди радують нас своїм корисними властивостями, тобто великим вмістом білків та амінокислот. Ми зовсім забули і про не менш важливі складові нашої страви, що містять просто букет вітамінів та масу мінеральних речовин. Поєднання підсмаженої цибульки з морквою, в доповненні з химерною кольоровою капустою та легкого кабачка, є просто феєрією смаку та приємного аромату. Тому, якщо ви забажали прикрасити своє меню новою стравою та здивувати своїх близьких, не майте сумніву - овочевий суп-пюре саме те, що потрібно!

Ingredients for the recipe

Carrots
11.90 - 19.90

Carrots

per 1 kg

Ingredients

Carrots

3 шт.

Onion

1 шт.

Rud Quick Frozen Cauliflower 400g

300 г

Squash

1 шт.

Packed Potatoes

2 шт.

Garlic

2 зубчики

Homemade Butter

70 г

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

100 мл

Defrosted Tiger Shrimp 16/20

200 г

Eco Turmeric 20g

1/3 ч.л.

Dill 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Моркву очистити і нарізати кружечками. Цибулю дрібно порубати. Кольорову капусту розыбрати на суцвіття. Картоплю очистити і нарізати дрібними кубиками. Кабачок також очистити і нарізати скибочками. Кріп дрібно порубати.

02

У сотейнику розтопити вершкове масло і обсмажити в ньому моркву.

03

Додати цибулю і кабачок, обсмажити до рум'яності.

04

Потім покласти кольорову капусту і картоплю, влити 1,5 л. води і варити 15 хвилин.

05

Часник пропустити через часниковий прес і додати до овочів.

06

Слідом влити вершки, знову довести суп до кипіння і проварити ще 3 хвилини.

07

В окремій каструлі відварити креветки до готовності і відкинути на друшляк, щоб стекла рідина.

08

Як тільки овочі в сотейнику будуть готові, перетерти їх блендером разом з рідиною.

09

Посолити і приправити за смаком.

10

Розлити суп-пюре по тарілках, в кожну покласти креветки, посипати рубленим кропом і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min