Кололік - вірменський суп із баранини - Image

Кололік - вірменський суп із баранини

Number of servings: 6Cooking time: 2 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Кололік - вірменський суп із баранини, а по своїй суті - це ще один варіант супу з фрикадельками, але фарш для фрикадельок обов'язково повинен бути з баранини. Але не думайте, що все так просто. Цей супчик - це непростий супчик. Тому як для його приготування потрібен час, не півдня, звичайно, але мороки з цим супчиком трошки є. Але повірте це того варто. Адже східні страви вони всі трохи складні і вигадливі, з родзинкою, але смак у цих страв виходить просто приголомшливий і неземний. Недарма ж кажуть "схід - справа тонка". Кололік - це чудовий суп, яким можна досхочу наїстися, причому з великим, великим задоволенням. Бульйон виходить наваристий, запашний, густий. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Chilled Lamb Neck on Bone Steak
369.90

Chilled Lamb Neck on Bone Steak

per 1 kg

Ingredients

Chilled Lamb Neck on Bone Steak

1000 г.

Round Grain Rice

1/2 ст.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Parsley 70g

1 пучок.

Cilantro 70g

1 пучок.

Basil in Pot

5-6 великих листочків

Hurman Peeled Tomatoes in Their Own Juice 320g

500 г.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

3 ч. л.

Young Onions

3 шт.

Garlic

2 зубчики

Packaged Semolina

2 ст. л.

Homemade Butter

2 ст. л.

Young Potatoes

5 шт.

Spice Hmeli-suneli

2 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Pepper Mix

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо вимити, покласти в каструлю з водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння і зняти піну. Додати сіль, суміш перців варити на слабкому вогні протягом години.

02

Тим часом відварити рис і остудити його.

03

Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити у вершковому маслі до прозорості. Всю зелень дрібно насікти, змішати з рисом і смаженою цибулею. Додати сіль, суміш перців і перемішати.

04

Картоплю очистити, нарізати великими часточками і залити холодною водою.

05

Часник дрібно насікти.

06

Готове м'ясо витягти з бульйону і остудити протягом 20 хвилин. Бульйон зняти з вогню, процідити і накрити кришкою.

07

М'ясо відділити від кістки і подрібнити в блендері. Додати манну крупу, яйця, 1 ч. л. хмелі-сунелі, сіль і суміш перців. Гарненько перемішати.

08

У бульйон викласти картоплю і томати (цілі) разом із соком. Поставити на вогонь, довести до кипіння і додати томатну пасту і 1 ч. л. хмелі-сунелі. Варити на слабкому вогні 5-7 хвилин.

09

З готового фаршу зробити тефтельки розміром з невелике яйце, всередину кожної покласти начинку з рису і зелені. Тефтельки повинні вийти щільними і надійними, щоб в процесі варіння не розвалилися.

10

Викласти тефтелі в бульйон на ложечці акуратно. Тепер додати часник і залишки рисової начинки із зеленню і цибулею. Включити мінімальний вогонь і варити протягом 5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min