
Кабачки по-грецьки
Батьківщина кабачка - Південна Америка, де його культивували індіанці. До Європи цей овоч прийшов тільки в XVI столітті. Він вельми універсальний, тому що поєднується з безліччю інгредієнтів. Прекрасно кабачок гармонує і з іншими овочами. В основі цього рецепта лежать, звичні для нас, смажені кабачки. Завдяки додаванню овочевої суміші блюдо отримує пікантний кисло-солодкий смак. Це легке літнє блюдо, яке чудово підійде як на сніданок, так і на обід і навіть на вечерю. До столу кабачки по-грецьки можна подавати і в гарячому, і в холодному вигляді.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
120 г.
Top Grade Wheat Flour
5 г.
Spinach Bunch100g
20 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Lollo Bionda Green Salad
10 г.
Packaged Green Peppers
20 г.
Parsley 70g
5 г.
Pink Tomato in Packing
75 г.
Salt Egypt
3 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
25 г.
Preparation steps
01
Кабачки очистити від шкірки, нарізати кружечками впоперек плоду товщиною в 1 см. У миску висипати трохи борошна, обваляти кабачки в борошні. Поставити сковороду з олією на вогонь, розігріти, обсмажити трохи кабачки.
02
Нарізати зелену цибулю, обсмажити на олії. Додати в сковороду до цибулі нарізаний шпинат, салат, болгарський перець, петрушку, нарізані помідори, тушкувати протягом 10-15 хвилин.
03
Посолити і поперчити овочеву суміш на сковороді, залити овочевою сумішшю кабачки, поставити в духовку, готувати 15-20 хвилин. Подавати попередньо трохи охолодивши суміш.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores